HRC jyräsi selkeään voittoon paikalliskamppailussa

HRC kohtasi Helsingin derbyssä Warriors Rugby Clubin helteisellä Myllypuron nurmella. Ottelu päättyi HRC:n selkeään 0-67-voittoon.

Derby pelattiin urheilullisessa rugbyhengessä, eikä vilunkipeliä juurikaan nähty. Neljän edellisen kauden tapaan HRC näytti vaarallisuuttaan olemalla sekä fyysisesti että teknisesti vastustajaa useita askelia edellä myös tällä kertaa.

Vahvat linjanmurrot ja soolotyylittelyt puhkoivat WRC:n puolustusta tasaiseen tahtiin ja kentällä nähtiinkin upeita läpijuoksuja, joista fullbackina pelannut Oona Tolppanen sommitteli peräti 7 juoksumaalia. Nopeuden ja ketteryyden lisäksi WRC:n linjaa haastettiin puhtaalla voimalla, kun HRC:n eloisasti esiintynyt forwardipakka rymisteli linjojen läpi ajoittain jopa maaliviivalle saakka kumoten vastapelaajia oikealle ja vasemmalle.

Edellisessä ottelussa JRC:tä vastaan nähty vahva erikoistilannetyöskentely sai jatkoa, kun HRC näytti voimaansa scrumeissa. HRC:n ylivoima aiheutti vaikeuksia paikoin jopa joukkueelle itselleen.

Derbylauantai oli hyvää valmistautumista tulevaan, sillä 24.8. edessä on kauden tähän asti tärkein ottelu, kun Tampere Rugby Club saapuu Myllypuroon haastamaan kotijoukkuetta semifinaalipaikasta.

WRC-HRC 0-67 (0-36)

lineup

Tryt: Oona Tolppanen 7, Ruusu Halttunen 1, Julia Kiekeben 1, Kaisla Parkkinen 1, Teija Alasalmi 1

Lisäpistepotkut: Oona Tolppanen 6