HRC:n molemmat miesten joukkueet nähdään tositoimissa lauantaina Myllypurossa.

SM-sarjan Big Guns kohtaa selkä seinää vasten pelaavan porvoolaisen Old Town Shamrocksin. Mestaruutta tavoittelemaan lähtenyt Shamrocks on voittanut vain yhden kuudesta ottelustaan, ja sarjajumboksi valahtaneelle joukkueelle putoaminen on lähempänä kuin välieriin yltäminen.

Molemmilla joukkueilla on niskassaan tappiot: HRC hävisi kaksi viikkoa sitten vaikean vieraspelin Tallinnan Kaleville ja Shamrocks koki viime viikonloppuna karvaan tappion samoista sijoista kamppailevalle Kuopiolle. Tappio HRC:lle tietäisi Shamrocksille välierähaaveiden haihtumista, mutta isot panokset on HRC:lläkin, sillä taistelu välierien kotiedusta käy kuumana.

Kuukausi sitten Porvoossa HRC ratkaisi ottelun jo ensimmäisellä jaksolla ja juoksi kaikkiaan kuusi tryta ennen kuin isännät saivat ensimmäiset pisteensä taululle. Samanlaista ilotulitusta tuskin on odotettavissa lauantaina. Big Guns on edennyt tähän mennessä hyökkäys edellä, mutta viime viikot on keskitytty vuotavan puolustuslinjan tilkitsemiseen. Lauantaina nähdään onko oppi kyetty siirtämään kentälle.

Kakkosdivisioonassa HRC kohtaa lappeenrantalaisen Saimaa Sharksin, ja ottelun myötä neljän pelin tynkäsarja yltää Blue Tigersin osalta puoleen väliin. Reilu kuukausi sitten Tiikerit kävivät hakemassa vieraspisteet Lappeenrannasta varsin tasokkaassa 13 vastaan 13 -ottelussa. Täysi pistepotti on jälleen tilauksessa, mikä veisi joukkueen yhden voiton päähän divisioonafinaalista.

SM-sarjaottelu HRC-Shamrocks alkaa kello 12.00 ja 2. divisioonan HRC-Sharks kello 14.00 Myllypuron liikuntapuiston nurmella. Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/2128457247414914/

Teksti: Mika Huopainen
Kuva: Paulo Pannuzzo