Uusien kurssi

Helsinki Rugby Club järjestää ilmaisia alkeiskursseja rugbyn saloihin. Miesten ja naisten kaksiviikkoinen kurssi sisältää neljä harjoituskertaa, joissa opitaan rugbyn perustaidot ja -säännöt.

Kurssit ovat avoimia kaikille eivätkä vaadi erityistä kuntoa tai kokemusta. Kaikki ovat tervetulleita seuraan, ja kurssi ei sido mihinkään eikä ole vaatimuksena harjoituksiin osallistumiseen.

Milloin?

Seuraavien kurssien päivämäärät löytyvät klubin uutissivulta ja Facebookissa

Onneksi Rugbyn aloittamiseen ei tarvitse odottaa seuraava kurssi! Olet aina tervetullut kokeilemaan lajia meidän jokaviikkoisiin harjoituksiin.
Valmentajamme ja joukkuelaiset pitävät huolen, että opit lajin salat.

Missä?

Talvisin harjoitukset ja alkeiskurssit ovat Talin jalkapallohallissa (Purotie 8, Helsinki).

Kesäisin olemme Myllypuron urheilukentällä (Kastelholmantie 3, Helsinki).

Kurssin sisältö

Kurssilla käymme lajin perusteet läpi. Opit, miten palloa syötetään, miten liikkua pelikentällä ja kuinka taklata. Myös lajin tärkeimmät säännöt ja eri pelitilanteet, kuten scrumit ja sivurajaheitot, tulevat tutuksi. Kurssi pidetään englanniksi ja suomeksi.

Mitä mukaan?

Pelaamme talvisin jalkapallohallissa tekonurmella, ja kesäisin ulkona nurmella, joten suosittelemme nappulakenkiä parhaan pidon saamiseksi. Lajia aloittaessa myös tavalliset lenkkikengät käyvät mainiosti.
Treenivarusteiksi käyvät aivan tavalliset treenivaatteet. Jos sinulla on epäilyksiä oman fysiikan sopivuudesta lajiin, ei huolta, sillä pelikentällä on tilaa kaikenkuntoisille- ja kokoisille.