Seiskarugbykevät jatkuu lauantaina naisten SM-sarjan toisella osakilpailulla Valkeakoskella, joten nyt on oivallinen tilaisuus palauttaa mieliin asetelmat molemmissa mestaruussarjoissa.
HRC on voittanut kaksi viimeisintä naisten mestaruutta häviämättä otteluakaan, mutta tämän kevään avausturnauksessa tuli ensimmäinen tappio liki kolmeen vuoteen. Poikkeuksellisen kapealla kokoonpanolla liikkeellä ollut HRC taipui Jyväskylälle ja joutui tyytymään lopulta turnauksen kolmanteen sijaan.
SM-osaturnauksia on kuitenkin jäljellä vielä kolme, joten mestaruuden suhteen kaikki on auki. Lauantaina HRC:n lähtökohdat ovat huomattavasti avausosaa paremmat, sillä kokoonpano on leventynyt takaisin normaaliin mittaan sairastuvan tyhjennyttyä. Lauantain turnauksesta saadaan hyvä näkemys siitä, missä HRC menee suhteessa kilpailijoihin.
Ennakkoon vahvimmat joukkueet Valkeakoskella ovat avausturnauksen voittanut turnausemäntä Tampere, kakkoseksi sijoittunut Jyväskylä ja HRC, jotka olivat selvästi muita edellä seiskakauden ensimmäisessä näytöksessä.
Valkeakoski 7’s tapahtumasivu: https://www.facebook.com/events/1052955338187216/